Annelies

Annelies De Neve

Partner bij Grgld en specialist in managementondersteuning en project- en officemanagement

U leest het goed, mijn naam is inderdaad met 3 hoofdletters. Ik ben van Belgische origine, vandaar deze niet-Hollandse schrijfwijze. Na mijn studie (HBO Officemanagement, PIHO te Gent) ben ik aan de slag gegaan in de reiswereld. Daar werd al snel duidelijk dat ik me informatie snel eigen maak en makkelijk evenementen organiseer. Ik ben van nature ondernemend, betrouwbaar, daadkrachtig, perfectionistisch en servicegevoelig. Na deze lijst geloof je bijna niet dat ik bescheiden ben, maar dat ben ik zeer.

Vanaf 1990 heb ik mijn loopbaan in Nederland voortgezet. Ik heb gewerkt als personal assistant, managementassistente, leidinggevende en officemanager, in zowel commerciƫle als non-profit organisaties en zowel nationaal als internationaal opererend. Het een-op-een werken voor een manager, het ondersteunen van een managementteam, of het aansturen van een team zijn mij allemaal op het lijf geschreven.

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben, reis ik graag de wereld rond. Ik vind het ontmoeten van diverse mensen binnen hun eigen culturen zeer verrijkend. Verder werk ik als vrijwilliger in een hospice. Het geeft me veel voldoening om in de laatste levensfase van mensen nog zo veel voor ze te kunnen doen. Inmiddels weet ik dat er nergens zo intens geleefd wordt als in een hospice.