Annelies De Neve

Ik, Annelies De Neve, ben de eigenaar van Grgld en uw specialist in managementondersteuning, project- en officemanagement.

U leest het goed, mijn naam is inderdaad met 3 hoofdletters. Ik ben van Belgische origine, vandaar deze niet-Hollandse schrijfwijze. Na mijn studie (HBO Officemanagement, PIHO te Gent) ben ik aan de slag gegaan in de reiswereld. Daar werd al snel duidelijk dat ik me informatie snel eigen maak en makkelijk evenementen organiseer. Ik ben van nature ondernemend, betrouwbaar, daadkrachtig, perfectionistisch en servicegevoelig. Na deze lijst geloof je bijna niet dat ik bescheiden ben, maar dat ben ik zeer.

Wil je Annelies De Neve beter leren kennen?

Vanaf 1990 heb ik mijn loopbaan in Nederland voortgezet. Ik heb gewerkt als personal assistant, managementassistente, leidinggevende en officemanager, in zowel commerciële als non-profit organisaties en zowel nationaal als internationaal opererend. Het een-op-een werken voor een manager, het ondersteunen van een managementteam, of het aansturen en coachen van een team zijn mij allemaal op het lijf geschreven. Tevens ben ik (als ervaringsdeskundige) inzetbaar als extern vertrouwenspersoon. Die opleiding heb ik gevolgd vanuit een intrinsieke ambitie: elke medewerker heeft recht op een veilige werkplek, om zo met elkaar vanuit kracht de missie van de organisatie te kunnen waarmaken.

Wie ben ik naast professional nog meer?

Reizen is een passie van Annelies De Neve

Op de momenten dat ik niet aan het werk ben, reis ik graag de wereld rond. Ik vind het ontmoeten van diverse mensen binnen hun eigen culturen zeer verrijkend. Verder werk ik als vrijwilliger in een hospice. Het geeft me veel voldoening om in de laatste levensfase van mensen nog zo veel voor ze te kunnen doen. Inmiddels weet ik dat er nergens zo intens geleefd wordt als in een hospice.

Mag ik jou écht ontmoeten?

Het uitvoeren van uiteenlopende opdrachten is natuurlijk heel fijn en mijn grote uitdaging. Dit doe ik het liefst bij opdrachtgevers die oog hebben voor de relatie en de vertrouwensband die je met elkaar opbouwt. Een opdracht is zoveel meer dan een taak uitvoeren. Het is voor mij niet zelden het begin van een langdurig waardevol contact! De aanbevelingen op linkedIn spreken voor zich.