Referenties

Hannie Treffers, programma directeur Vilans:

“Gedurende 7 jaar hebben Annelies en ik samengewerkt. Een partner en ondersteuner waarop je kon bouwen en vertrouwen. Efficiënt, grote kennis van zaken, open en eerlijk en ook nog met humor. Een leidinggevende die staat voor haar mensen en hen ondersteunt. Opgeven is een woord dat niet in haar vocabulaire voorkomt, streeft naar het beste resultaat en doet dat met open vizier! Daarbij heeft ze een haast perfecte beheersing van de Nederlandse taal. Een klasse apart!

Anno Pomp, Coördinator Strategie bij VWS:

“Op Annelies kun je vertrouwen. Als zij zegt dat ze iets doet, dan doet ze dat ook. En op een goede manier. Bovendien is ze aardig, heeft ze humor en is ze geïnteresseerd”.

Elvira Nijhof, directeur Van Kleef Instituut:

“Annelies is een snelle, punctuele en adequate coördinator/ondersteuner. Met veel oog voor detail ziet ze snel hoe (interne) processen lopen en waar de verbeterpunten liggen – die ze dan ook in korte tijd aanpakt. Ze is energiek, vrolijk en zeer loyaal aan haar opdracht(gever). Veel taken heeft ze al gedaan voordat je erom vraagt ;-). Op haar best is ze als er gebouwd moet worden aan nieuwe projecten, verbetering van administratieve processen of bij de organisatie van (grote) bijeenkomsten”.

Anke van Dam, directeur Aids Foundation East West:

“Annelies heeft een achtergrond in administratieve ondersteuning, en is inmiddels uitgegroeid tot een manager van administratieve afdelingen. Zij heeft snel zicht op de (administratieve) processen en de werkvoering van een organisatie. Zij heeft het inzicht en de uitstekende management vaardigheden om de kwaliteit en de efficiëntie hiervan te verbeteren. Zij gaat voor kwaliteit: de organisatie van een evenement, de lay out van een rapport of folder, dit alles is onder haar handen tot in de puntjes verzorgd. Samen met haar heb ik 5 jaar gewerkt op een internationaal programma, waarbij de communicatie met onze internationale collega’s opgezet moest worden; rapportages aan donoren verzorgd; internationale bijeenkomsten en congressen georganiseerd werden. Dit heeft zij altijd met veel toewijding en zorg gedaan. Annelies kan niet stil zitten. Ze pakt veel dingen aan, ook buiten haar werk. Alles wat vandaag nog gedaan kan worden, moet ook vandaag. Annelies is een zeer harde werker, erg gecommitteerd, loyaal en een hele fijne collega”.

Thomas Langemeijer, team facilitator, performance coach

“Ik heb voor Annelies mogen werken in mijn rol van docent en opdrachtgever. Ze schakelt vlot, is direct, en kordaat in de omgang. Annelies werkt vanuit een eigen visie en staat tegelijk open voor omgevingsinvloeden. Ze daagt uit en inspireert tot het geven van het beste van jezelf, een gewoon fijne sparringpartner!”

> Bekijk meer referenties