Zwangerschapsvervanging directiesecretaresse of managementassistente

Grgld biedt haar diensten aan voor zwangerschapsvervanging van uw directiesecretaresse, managementassistente of personal assistant.

Uw directiesecretaresse tijdens haar zwangerschapsverlof door een ervaren professional vervangen, is belangrijk voor de continuïteit in uw organisatie

We gaan ervan uit dat u, bij vervanging tijdens zwangerschapsverlof, een professional wilt inschakelen, die snel ingewerkt en direct productief is. Die zich bovendien collegiaal opstelt en een ’teamspirit’ heeft om de prettige sfeer in uw organisatie te behouden. Kortom, iemand die u en uw organisatie professioneel en prettig ondersteunt.

Uiteraard is het gewenst dat de interim assistente gedurende de volle periode van de zwangerschapsvervanging uw steun en toeverlaat blijft .
Deze periode van zwangerschapsverlof duurt minimaal 16 weken, maar vaak duurt het 20 weken of meer. Daarnaast nemen veel pas bevallen vrouwen een vakantie op, direct na het zwangerschapsverlof, waardoor zwangerschapsvervanging een langere periode nodig is. In deze situaties moet u erop kunnen vertrouwen dat er continuïteit is in uw secretariaat, back- of frontoffice of ondersteunende afdeling.

Bedrijven die ervoor kiezen om de tijdelijke plaatsvervanging soepel te laten verlopen, nemen de tijd om de interim management (directie) assistente goed in te werken en na afloop een overdracht te laten doen. Op die manier kan uw vaste secretaresse, management assistente, personal assistant of directiesecretaresse snel haar plaats aan het bureau weer innemen en de werkzaamheden weer feilloos overnemen.

Uiteraard geldt bovenstaande ook wanneer uw directiesecretaresse of managementassistente onverhoopt (langdurig) ziek wordt en daardoor tijdelijk uit het arbeidsproces zal zijn. Een ziekte komt vaak onverwacht en vereist snel schakelen. Aarzelt u niet om onze hulp in te roepen, wij zetten onze expertise graag in! Leest u verder op de pagina ziektevervanging.

Waarom is het aanstellen van een interim directiesecretaresse bij zwangerschapsvervanging interessant?

Ik ben een ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide professional, die voor de periode van zwangerschapsvervanging al mijn kennis en vaardigheden wil inzetten voor u of uw bedrijf waarbij ik de continuïteit van de secretariële workflow kan waarborgen.
Uiteraard ben ik discreet, collegiaal, accuraat en direct productief.

Neemt u gerust contact op… dan is uw zwangerschapsvervanging van uw managementassistente of directiesecretaresse zo Grgld!