Interim managementassistente inhuren

Grgld zorgt voor efficiënte directie- en managementondersteuning, professioneel officemanagement en dynamisch projectmanagement. U kunt gebruik maken van mijn jarenlange ervaring, professionaliteit en mijn expertise als interim managementassistente.
Hebt u tijdelijke directie- of managementondersteuning nodig of wilt u de kwaliteit van uw front- en/of backoffice verbeteren?

U kunt mij als (interim) managementassistente inhuren voor een veelvoud aan secretariële taken

De zakelijke, administratieve ondersteuning van uw directie, managementteam, projectteam, secretariaat, front- en/of backoffice of service center is mij op het lijf geschreven. Ik heb snel inzicht in de interne processen en kan daardoor snel met het team of manager schakelen. U kunt mij ook altijd bellen voor de tijdelijke vervanging van uw directie secretaresse c.q. managementassistente bij zwangerschap of ziekte of voor de ondersteuning bij een omvangrijk project.

Ook voor het (re)organiseren van uw front- en/of backoffice bent u bij Grgld aan het juiste adres!

Herkent u één of meerdere van de volgende situaties?

  • Werkt uw archief proces vertragend ?
  • Lopen uw interne processen regelmatig vast?
  • Lopen er veel projecten en blijven er zaken liggen?
  • Groeit uw bedrijf sterk en lopen de administratieve klussen op?
  • Is uw agendabeheer onoverzichtelijk of te complex?
  • Is uw werkproces inefficiënt?
  • Wilt u een evenement organiseren, maar de organisatie verloopt niet naar wens?
  • Wilt u uw vergaderingen verankeren in een zorgvuldige verslaglegging, maar een notuliste die in staat is de materie, de standpunten en de besluiten te vertalen naar een goed vergaderverslag, ontbreekt in uw organisatie?
  • Heeft u moeite met het schrijven van aansprekende teksten of gewoonweg gebrek aan tijd om dit goed op te pakken?
  • Komt u vanwege tijdgebrek niet toe aan uw post- en e-mailbeheer?

Zoals de naam van mijn bedrijf al aangeeft, houd ik ervan als iets perfect geregeld is!

Ik ben vakbekwaam, kan snel schakelen, werk gedreven, discreet en accuraat.
Mijn expertise bied ik ook van harte aan bij (re)organisaties en het efficiënter inrichten van ondersteunende diensten in het groot- midden en kleinbedrijf.
Ondersteunende taken kan ik zelf uitvoeren of ik kan uw (project)team tijdelijk aansturen bij het zoeken naar oplossingen en verbeteringen.

Neemt u gerust contact op… dan is het zo Grgld!