Team | Netwerk

Grgld heeft een team – netwerk van zeer kundige samenwerkingspartners op het gebied van officemanagement, managementondersteuning en projectmanagement. Maar wie Grgld zegt, zegt Annelies De Neve. Zij staat stevig aan het roer van dit bedrijf en zorgt ervoor dat u uw organisatiedoelstellingen kan realiseren, zonder zorgen over uw dagelijkse ondersteuning.  Uw secretariaat, project- of officemanagement is bij haar simpelweg goed geregeld.

Over Annelies De Neve  

Ik, Annelies ben een organisator pur sang, met een intrinsieke motivatie om het voor de klant goed te regelen en te organiseren. Mijn ervaring heb ik opgedaan als managementassistente, officemanager en leidinggevende van secretariaten, front- en backoffices. Daarnaast ben ik als extern vertrouwenspersoon in te huren. Daadkrachtig, kom afspraken na en wordt enthousiast van het opzetten, stroomlijnen en upgraden van ondersteunende diensten en processen. Dit zijn maar een paar kenmerken die op mij van toepassing zijn.

> Lees meer over Annelies

Ons netwerk van samenwerkingspartners

Grgld werkt samen met verschillende samenwerkingspartners, die elk voor zich staan voor een professionele ondersteuning aan diverse organisaties en bedrijven.

Aukje Lausberg-Boland

Aukje en Annelies hebben 7 jaar intensief met elkaar samengewerkt bij dezelfde organisatie. Ze hebben vele projecten gemanaged, congressen georganiseerd, projecten opgezet en sturing gegeven aan processen. Aukje is geduldig, optimistisch, zorgvuldig en creatief. Waar zij op kantoor figuurlijk de touwtjes in handen neemt, doet ze dit in het theater letterlijk als theatermaker en regisseur.

Bekijk het profiel van Aukje op LinkedIn

De Organisator: Annemiek Gras

Annemiek en Annelies hebben vele jaren samengewerkt bij dezelfde organisatie. Annemiek was daar eindverantwoordelijke voor de organisatie van talloze bijeenkomsten en congressen. Samen hebben zij gezorgd voor tientallen evenementen die tot in de puntjes verzorgd waren. Annemiek is een gepassioneerde organisator, met oog voor detail en tegelijkertijd heeft zij een perfecte helicopterview. Met haar ben je verzekerd van een geslaagde bijeenkomst.

Bekijk de website van De Organisator

De Servicecultuur
 
Fabia Hooykaas en Anneke Gros hebben afgelopen jaren diverse keren met Annelies, in haar rol van leidinggevende,  samengewerkt.  De Servicecultuur heeft diverse trainingen en teambuilding sessies georganiseerd. En telkens weer zijn zij in staat gebleken om het beste uit de teams te halen. Zeg je service, dan zeg je Fabia en Anneke.