Ziektevervanging directiesecretaresse – managementassistente

De allerbeste directiesecretaresse – managementassistente is een spin in het web. Zij is degene met de helicopterview, de persoon in uw organisatie die het al geregeld heeft, voordat u er om hoeft te vragen.

Maar wat zijn de gevolgen als uw steun en toeverlaat onverhoopt (langdurig) ziek wordt? Het vinden van ziektevervanging die bij uw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het is mijn specialiteit om u, in mijn rol als directiesecretaresse of managementassistente, te ontzorgen in het geval van ziekte van uw vertrouwde zakelijke ‘rechterhand’!

De ene directiesecretaresse – managementassistente is de andere niet.
Los van het feit dat de beste managementondersteuner de gewenste competenties moet hebben, moet zij ook passen in uw organisatie en bij uw team. Zij moet in staat zijn van alles en nog wat te regelen en te organiseren en ervoor zorgen dat anderen in het team goed en efficiënt kunnen werken.

Zoekt u een interim directiesecretaresse – managementassistente voor de ziektevervanging van uw vaste werkneemster?

Grgld heeft veel ervaring en competenties op het gebied van secretariële ondersteuning en kan desgewenst ook uw secretariaat voorzien van een efficiënte workflow en een optimale ondersteuning bieden aan de directie of het management.

Wat zijn de voordelen van een freelance secretaresse of managementassistente?

Het inhuren van een freelance secretaresse of managementassistente is praktisch, wanneer u tijdelijk professionele ondersteuning nodig heeft. 

U kunt Grgld inhuren op eenmalige of regelmatige basis, waarbij u kunt rekenen op één persoonlijk aanspreekpunt, hetgeen direct een betrokkenheid creëert.
Ik ben uiteraard communicatief vaardig, een ster in regelen en plannen en haal mijn energie uit het verzorgen van een goede front/backoffice.
Kortom, ik ben een duizendpoot die een kick krijgt van het realiseren van een goedlopend secretariaat en ik werk graag efficiënt samen in een team van gedreven professionals, die ik (waar gewenst) graag aanstuur met de doelstelling om de efficiency te verbeteren.

Uiteraard bied ik mijn expertise en professionaliteit ook aan in geval van zwangerschapsvervanging!

Neemt u gerust contact op… dan is het zo Grgld!