Diensten

Grlgd zorgt voor efficiƫnte managementondersteuning, professioneel officemanagement en dynamisch projectmanagement. Hebt u tijdelijke ondersteuning nodig of wilt u de kwaliteit van uw back- of frontoffice verbeteren? Neem gerust contact op en dan is het zo Grgld.

Interim: managementassistente of projectondersteuning

De zakelijke, administratieve ondersteuning van uw management, projectleiders, secretariaat of servicecentre is ons op het lijf geschreven. We hebben snel inzicht in de interne processen en draaien daardoor snel mee. U kunt ons altijd bellen voor de tijdelijke vervanging van uw secretaresse of de ondersteuning bij een omvangrijk project.

Reorganiseren of (her)inrichten van front- en/of backoffice

Wij houden van geregeld, en dus ook van opruimklussen. Een archief dat proces vertragend werkt? Interne processen die regelmatig vastlopen? We zetten onze expertise in bij reorganisaties en het efficiƫnter inrichten van ondersteunende diensten. Dit doen we zelf of we sturen uw (project)team tijdelijk aan bij het zoeken naar oplossingen en verbeteringen.

Advies en coaching on the job

Vanuit onze ervaring kunnen we ook uw back- en frontoffices of call center upgraden, zodat zij het visitekaartje zijn van uw organisatie. We draaien daarvoor tijdelijk met uw team mee en geven coaching on the job. Of we analyseren uw processen en adviseren hoe u zelf de kwaliteit van de dienstverlening van uw facilitaire, logistieke of administratieve ondersteuners op een hoger niveau kunt brengen.